Over Ons“Wij streven iedere dag na, dat onze huisdieren van dezelfde luxe en levensstijl kunnen genieten als we voor onszelf willen.”


Pet-Joy is bekend geworden door de DoggyBaggs. Deze zijn al sinds 1992 op de markt. In 2020 hebben we een complete rebranding gedaan van Pet-Joy. Dit is op hartverwarmende manier ontvangen door hondenbezitters, kennelclubs, dierenartsen en fokkers.

Sindsdien hebben we hard gewerkt aan het uitbreiden van ons assortiment. Alle producten die we ontwikkelen hebben dezelfde kernwaarden: stijlvolle producten, van hoge kwaliteit om onze viervoeter te kunnen verwennen en verzorgen, op een manier die past in onze eigen levensstijl.

Voor elk moment van het leven van honden zorgen wij dat er producten zijn waarmee zij liefdevol verzorgd kunnen worden en een gevoel van luxe kunnen hebben. Producten om te rusten, te spelen, te eten, te drinken, te belonen, te wandelen, te reizen, te wassen en de hygiëne te bevorderen.

Pet-Joy Products BV is een Nederlands bedrijf. Wij werken elke dag opnieuw met ons hechte team aan het verbeteren van het leven van honden en andere huisdieren.

Wij zijn trots op Pet-Joy. Wij delen graag onze passie. Met winkeliers, distributeurs, partners en klanten. We delen ook graag onze passie met u. Heeft u vragen, laat het ons weten. 

“Wij streven er elke dag naar dat onze huisdieren van de luxe en levensstijl kunnen genieten die we ook voor onszelf zouden wensen.”