“Wij streven iedere dag na, dat onze huisdieren van dezelfde luxe en levensstijl kunnen genieten als we voor onszelf willen.”

Pet-Joy is bekend geworden door de DoggyBaggs. Deze zijn al sinds 1992 op de markt. Na de hartverwarmende manier waarop hondenbezitters, kennelclubs, dierenartsen en fokkers de DoggyBaggs hebben omarmd, hebben we ons assortiment verder uitgebreid tot een steeds completere reeks van hondenkussens en hondenverzorgingsartikelen.

Met DoggyBrush bieden we duurzame hondenvachtborstels en nageltangen van bamboe. DoggyFresh geeft de mogelijkheid om voor elke hond de juiste shampoo en conditioner te gebruiken, zelfs als de hond te maken heeft met schilfers of jeuk. Met DoggyCare gaat Pet-Joy nog een stap verder in de verzorging: producten met probiotica die diepgaand reinigen tegelijkertijd het biologisch evenwicht van de hond herstellen. 

Ondertussen werken we hard verder aan producten om de hond en zijn/haar baasje te verwennen. Hou ons in de gaten voor onze nieuwe producten: op deze website, op Instagram en Facebook of in de winkels.

Alle producten hebben dezelfde kernwaarden: hoge kwaliteit om onze viervoeter te kunnen verwennen en verzorgen, op de manier die past in onze eigen levensstijl. 

 

.