The DoggyBowl​

The DoggyBowl: Design voer- en drinkbakken

The Pet-Joy DoggyBowl is een reeks van moderne voerbakken voor honden. The DoggyBowl is verkrijgbaar in drie typen:

  • The DoggyBowl Steel – een stijlvol vierkant of rechthoekig zwart edelstalen frame met lichthouten bovenkant waar een uitneembare voerbak in ligt. De voerbak is vervaardigd van roestvrijstaal en zeer gemakkelijk schoon te houden. Licht verhoogde voerbakken dragen bij aan een ontspannen houding tijdens het eten en drinken. Verkrijgbaar in de maten S-M-L-XL
  • The DoggyBowl Bamboo – een unieke voerbak! Stijlvolle ronde of vierkanten voerbak met dichte wanden. Gemaakt van duurzaam bamboehout met bovenin een  uitneembare voerbak van edelstaal. Een rubberen ring in de bamboe opening voorkomt klepperen. Verkrijgbaar in de maten S-M-L.
  • The DoggyBowl Metallic – in zwart, ecru en andere moderne kleuren: wij zijn verliefd op the DoggyBowl Metallic! Ook dit type DoggyBowl heeft de uitneembare super-hygiënische voer-/waterbak, maar het bijzondere van de Metallic is het onderstel gemaakt van Melamine. Melamine is stevig, makkelijk schoon te houden, kan in de vaatwasser en is bestand tegen temperaturen van -20 tot 100 graden Celsius. The DoggyBowl Metallic is verkrijgbaar in de maten S-M-L-XL.


The DoggyBowl Steel Single

The DoggyBowl Steel Combi

The DoggyBowl Bamboo Round

The DoggyBowl Metallic White

The DoggyBowl Metallic Blue

The DoggyBowl Metallic Black

The DoggyBowl Metallic Green

The DoggyBowl Metallic Pink

The DoggyBowl Bamboo Square